Από τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Αφροδίτης Βακάλη με τίτλο “Χαρακιές πάνω στον χρόνο” .

 

 

Ένα δυνατό comeback από τη συγγραφέα των μυθιστορημάτων ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑ και 219 ΗΜΕΡΕΣ ΒΡΟΧΗΣ Αφροδίτη Βακάλη.

Πρόκειται για μια γλυκόπικρη ιστορία αγάπης που διαβάζεται σαν παραμύθι.

 

 

Το βιβλίο

Αφροδίτη Βακάλη "Χαρακιές πάνω στον χρόνο" από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Αφροδίτη Βακάλη

“Χαρακιές πάνω στον χρόνο”

Κατηγορία : Λογοτεχνία

Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό,Αισθηματικό

Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία

Ημ. Έκδοσης : 26/09/2019

Σελίδες : 352

Τιμή πώλησης: 15,50 €

Ηλικία : 18+

ISBN:978-618-01-3044-7

ISBN Ebook: 978-618-01-3045-4

Σχήμα: 14 x 21 cm

Βιβλιοδεσία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ

Μορφή ebook : ePUB

 

 

Μια κοπέλα, εγκλωβισμένη σ’ ένα σπίτι που έχει παντού χαραγμένο τ’ όνομά της, ασφυκτιά μέσα στον γάμο της, στη φυλακή που αντί για σίδερα έχει λέξεις. Ένας άντρας, μεγαλωμένος με τη ρετσινιά του «γύφτου» και του «μπάσταρδου», μοναχικός, σκληρός, συναισθηματικά χωλός, ακροβατεί στο περιθώριο μιας κοινωνίας που από νωρίς τον απορρίπτει και τον εχθρεύεται. Ένας έρωτας, μια αμοιβαία ανάγκη, μια φυγή και ένα άδοξο τέλος. 

 

Δεκαπέντε χρόνια μετά, ένας ξένος, ταλαιπωρημένος απ’ το ταξίδι, βρίσκει θαλπωρή και καταφύγιο στο σπίτι μιας γυναίκας που είναι γεννημένη ν’ αγαπά, να προσφέρει, να γαληνεύει τους ανθρώπους. Πιο πέρα, στο δάσος, η Ελισσώ. Γιάτρισσα, μαΐστρα, κατέχει τη Γνώση, τη Σοφία της ζωής. Ρίχνει τους ρούνους και βλέπει το πριν και το μετά. Μα δεν τα βλέπει όλα.

 

Ένα μυστικό. Ένας γρίφος, που ζητάει να λυθεί. Ψυχές ταραγμένες που προσπαθούν να ισορροπήσουν, να βρουν τον σκοπό τους και να γιατρευτούν. Μόνος δρόμος, η Αλήθεια∙ αυτή που κρύβεται μέσα τους κι αδυνατούν να δούνε. Αυτή μονάχα μπορεί να τους λυτρώσει. Η Αλήθεια της ψυχής. Τίποτα πέρα απ’ αυτήν, τίποτα χωρίς αυτήν…

 

 

Η Συγγραφέας

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΒΑΚΑΛΗ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 και είναι εκπαιδευτικός. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και αρχικά εργάστηκε διδάσκοντας αγγλικά σε φροντιστήρια. Το 1997 διορίστηκε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα, ζώντας μόνιμα στη Μύκονο. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν, επίσης, τα μυθιστορήματά της ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑ και 219 ΗΜΕΡΕΣ ΒΡΟΧΗΣ.

 

Αφροδίτη Βακάλη "Χαρακιές πάνω στον χρόνο" από τις εκδόσεις Ψυχογιός

 

 

0