Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί ένας ακόμη τίτλος στην επιτυχημένη σειρά προσχολικών βιβλίων με ήρωα τον Αρκουδάκο του Benji Davies: Ο Αρκουδάκος πάει βόλτα με το τρένο!

 

Ένα βιβλίο που θα κάνει τους λιλιπούτειους φίλους μας να ανακαλύψουν πώς είναι ένα ταξίδι με τρένο, ιδανικό για ηλικίες από 1 έως 3 ετών.

 

 

Το Βιβλίο

Benji Davies

“Ο Αρκουδάκος πάει βόλτα με το τρένο!”

(Bizzy Bear: Train Driver)

ΑΠΟΔΟΣΗ: Φίλιππος Μανδηλαράς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προσχολικά βιβλία

ISBN: 978-960-572-296-8

ΣΕΛΙΔΕΣ: 8

ΣΧΗΜΑ:18 Χ 18 εκ.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ: Σκληρό

ΤΙΜΗ: 6,90 € (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)

ΒΑΡΟΣ: 280 γρ.

ΗΛΙΚΙΕΣ: από 1 έτους

 

Η σειρά προσχολικών βιβλίων με ήρωα τον Αρκουδάκο αποτελείται από βιβλία μικρού σχήματος, από ανθεκτικό χαρτόνι, με κινούμενα μέρη για ατελείωτες ώρες εξερεύνησης!

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε τις πληροφορίες για όλα τα βιβλία του Αρκουδάκου!

 

 

Ο Δημιουργός

Ο Benji Davies είναι εικονογράφος, συγγραφέας και σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων. Το πρώτο του εικονογραφημένο βιβλίο, Ο Νόι και η φάλαινα τιμήθηκε με το Oscar’s First Book Prize, το GeneralitatValenciana Best Picture Book στην Ισπανία, και το CPNB Dutch Picture Book 2017 στην Ολλανδία. Το δεύτερο βιβλίο του, Το νησί του παππού, κέρδισε το AOI World Illustration Awards 2015, το Children’s Books Professional, το Sainsbury’s Picture Book Award και το-Sainsbury’s Children’s Book of the Year 2015.

Έχει σπουδάσει animation στο πανεπιστήμιο, και έχει εργαστεί πάνω σε εικονογραφημένα βιβλία, ταινίες μικρού μήκους, μουσικά βίντεο, και διαφημίσεις. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε πολλές γλώσσες και χώρες σε όλο τον κόσμο. Ζει στο Λονδίνο με τη σύζυγό του Νίνα.

 

 

 

0