Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Οι εκδόσεις Κλειδάριθμος παρουσιάζουν το εκδοτικό τους πρόγραμμα για τον μήνα Ιούνιο με 7 νέα βιβλία που βρίσκονται ήδη στα βιβλιοπωλεία από τις 9 Ιουνίου 2021.

 

Μεταφρασμένη Λογοτεχνία

 

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Άνθρωποι στο περιθώριο – Urlich Alexander Boschwitz

Το πρώτο χρονολογικά βιβλίο που έγραψε ο Boschwitz και στο οποίο ο εικοσιδυάχρονος μόλις συγγραφέας ανατέμνει τη ζωή του λούμπεν προλεταριάτου του Βερολίνου τα χρόνια του μεσοπολέμου. Οι Άνθρωποι στο περιθώριο μαζί με τον Ταξιδιώτη αποτελούν δυο μοναδικούς λογοτεχνικούς θησαυρούς.
Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου- Άγγελος Αγγελίδης

Κυκλοφορεί ακόμα από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος το βιβλίο του U.A. Boschwitz Ο Ταξιδιώτης

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

 

Οι λέοντες της Σικελίας – Stefania Auci

Η Stefania Auci ξετυλίγει μια οικογενειακή σάγκα απίστευτης δύναμης, τόσο ζωντανή και πάλλουσα, που μοιάζει σημερινή. Ιστορίες έρωτα, ονείρων, προδοσίας και μόχθου σ’ ένα μυθιστόρημα που σφύζει από ζωή.
Μετάφραση: Δήμητρα Δότση

 

Αστυνομικό – Θρίλερ

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Το κορίτσι του Μπρούκλιν – Guillaume Musso

Ένα από τα δημοφιλέστερα βιβλία του συγγραφέα που μαγνητίζει τον αναγνώστη με την απρόβλεπτη ίντριγκα, τους καλοδουλεμένους χαρακτήρες και τις συνεχείς ανατροπές. Συνδυάζοντας σασπένς, έρωτα και ένταση τα μυθιστορήματα του Musso τον έχουν φέρει μεταξύ των εμπορικότερων Γάλλων συγγραφέων και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 15 γλώσσες.
Μετάφραση: Γιώργος Ξενάριος

Κυκλοφορεί ακόμα από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος το βιβλίο του G.Musso Ένα διαμέρισμα στο Παρίσι.

 

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Ένσταση – Graham Moore

Από τον βραβευμένο με Όσκαρ Σεναρίου για το Παιχνίδι της μίμησης Graham Moore, ένα προκλητικό μυθιστόρημα που εξετάζει και καυτηριάζει το δικονοµικό σύστηµα των ΗΠΑ, τις εξονυχιστικές έρευνες των ΜΜΕ και τον ρατσισµό.
Μετάφραση: Αλέξης Καλοφωλιάς

Κυκλοφορεί ακόμα από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος το βιβλίο του G. Moore Οι τελευταίες μέρες της νύχτας.

 

Προσωπική Βελτίωση

 

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Μικρές Συνήθειες – B.J. Fogg PhD

Ένα χρήσιμο εγχειρίδιο από τον BJ Fogg  που μας δείχνει τον τρόπο να προσεγγίσουμε τους στόχους μας όχι μέσω των μεγάλων αποφάσεων και της ενοχικής συμπεριφοράς αλλά μέσω της απόκτησης μικρών θετικών συνηθειών στην καθημερινότητά μας.
Μετάφραση: Ευαγγελία Σταυροπούλου

 

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

 

Κορυφή – Anders EricssonRobert Pool

Οι Ericsson και Pool στο βιβλίο τους Κορυφή δίνουν σημαντικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να βάλουμε στόχους, να δεχθούμε καθοδήγηση και να κινητοποιήσουμε τους εαυτούς μας. Μια ευκολοδιάβαστη και χρήσιμη έρευνα που μας δείχνει τον δρόμο να γίνουμε καλύτεροι στα πράγματα που μας ενδιαφέρουν.
Μετάφραση: Ντόρα Δαρβίρη

 

Εκπαίδευση

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

 

Θέματα εξετάσεων επάρκειας ελληνομάθειας (2015-2020)

Ένα πολύτιμο βοήθημα για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερη γλώσσα και για προετοιμασία για τις εξετάσεις επάρκειας ελληνομάθειας (επίπεδο Β2) του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Περιλαμβάνει θέματα εξετάσεων προηγούμενων ετών (2015-2020), τις λύσεις τους, τα κείμενα των ασκήσεων κατανόησης προφορικού λόγου με τις εκφωνήσεις τους σε αρχεία ήχου,  και δείγματα της προφορικής εξέτασης, επιτρέποντας την προσομοίωση της εξεταστικής διαδικασίας.

Επιμέλεια έκδοσης: Μαρίνα Κοκκινίδου, Λήδα Τριανταφυλλίδου
Σύνταξη θεμάτων: Μάρθα Βαζάκα, Νίκος Βερβίτης, Ελένη Βλέτση, Γεωργία Γαβριηλίδου, Αθανασία Κατσαλήρου, Μαρίνα Κοκκινίδου, Θεολογία Κουκουλιάτα, Σεβαστιάνα Μικρούλη, Ειρήνη Σεχίδου, Χριστίνα Τακούδα, Λήδα Τριανταφυλλίδου

 

 

0