Θανάσης Τριαρίδης «Αν Είσαι, Είμαι» από τις εκδόσεις Gutenberg

Από τις εκδόσεις Gutenberg κυκλοφορεί το βιβλίο του Θανάση Τριαρίδη «Αν Είσαι, Είμαι», νουβέλα αγάπης, αιμορραγικής και ανεπανάληπτης.

 

Το Βιβλίο

Θανάσης Τριαρίδης «Αν Είσαι, Είμαι» από τις εκδόσεις Gutenberg

Θανάσης Τριαρίδης
Αν Είσαι, Είμαι
Νουβέλα αγάπης, αιμορραγικής και ανεπανάληπτης
Εκδόσεις: Gutenberg
ISBN: 978-960-01-2324-1
Σελίδες: 116
Τιμή: €7,00
Εξώφυλλο: Μαλακό
Σχήμα: 12 x 20
Έργο Εξωφύλλου: Νικόδημος Τριαρίδης

 

Η ιστορία του Πρόδρομου Έτρ, ενός θρυλικού Γάλλου γιατρού και αλχημιστή που συγκλονίζει την Ευρώπη ζωοδοτώντας ξύλινους Εσταυρωμένους Χριστούς από τα 1572 μ.Χ. μέχρι τον αυτοαποκεφαλισμό του στα 1586 – ή και μετά από αυτόν.

Η ιστορία ενός διαδικτυακού Avatar του 21ου αιώνα (που μπορεί να είναι άνθρωπος, μπορεί και Πρόγραμμα Εξελιγμένης Προσαρμοστικότητας μέσα στον κόσμο της Σύνδεσης) με το γυναικείο όνομα “Gloria In Terra“: είναι το πρώτο Avatar το οποίο πρώτο δημιουργεί τα Artgrams, τα περίφημα Ψηφιακά Ζωντανά Λουλούδια που τρέφονται με ανθρώπινη σάρκα.

Πώς είναι δυνατόν ετούτοι οι δύο (ο Πρόδρομος Ετρ και η Gloria In Terra) να συναντηθούν και να ερωτευτούν ενώ τους χωρίζουν περισσότερα από πεντακόσια χρόνια; Πώς θα μπορέσουν να ενωθούν; Και εν τέλει τι έγινε στο Παλάτσο Φλέμπο της Βενετίας την νύχτα του Χειμερινού Ηλιοστασίου του 1596 και την αντίστοιχη νύχτα του 2017;

Μια ιστορία αγάπης “αιμορραγικής και ανεπανάληπτης”, αντιγραμμένη από το μυστικό Βιβλίο των Χλωρών Διαμαντιών.

Το 56ο βιβλίο του Θανάση Τριαρίδη – το ένατο στις εκδόσεις Gutenberg.

 

Ο Συγγραφέας

Ο Θανάσης Τριαρίδης γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε ακτιβιστής για τα κοινωνικά δικαιώματα των τσιγγάνων στα χρόνια 1996-2001 και από το 2009 είναι αντιρρησίας συνείδησης. Από το 2000 έχει εκδώσει 56 βιβλία με αφηγήσεις και δοκίμια. Επί χρόνια διοργανώνει σεμινάρια πάνω σε διάφορους άξονες δυτικού πολιτισμού καθώς και εργαστήρια πυροδότησης θεατρικής γραφής. Ανάμεσα στα αφηγηματικά βιβλία του περιλαμβάνονται τα Μελένια λεμόνια, τα Χλωρά διαμάντια, το Ιch Bebe, το Περίσσιο Παιδί, το Ονειρεύτηκα τα Λευκά Χριστούγεννα.

Έχει εκδώσει (έντυπα ή ηλεκτρονικά) 24 θεατρικά έργα (ανάμεσά τους ο Μένγκελε, ο Οιδίνους, το Lebensraum, η τριλογία Leopold, Football, HIV κ.α.) Από αυτά έχουν προκύψει περισσότερες από 40 παραστάσεις στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, της Γερμανίας και της Κύπρου, καθώς και στο Διαδίκτυο. Έργα του έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά.

 

Θανάσης Τριαρίδης «Αν Είσαι, Είμαι» από τις εκδόσεις Gutenberg

 

0