Από τον εκδοτικό οργανισμό Λιβάνη κυκλοφορεί το βιβλίο του Yong Kang Chan “Γίνε ο γονιός του εαυτού σου” .

 

 

ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ

 

 

Το Βιβλίο

ΓΙΝΕ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ

“YONG KANG CHAN”

Μετάφραση από τα αγγλικά

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ

 ΣΤ079

 ISBN 978-960-14-3480-3

Αθήνα 2019

Σειρά: ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Σελίδες: 192

Τιμή:  € 12,50 (με ΦΠΑ)

 

Μήπως δεν πήρατε την αγάπη που θέλατε από τους γονείς σας; Μήπως εξακολουθείτε να επιθυμείτε την επιδοκιμασία τους; Από πολύ μικρή ηλικία, προσπαθούμε να εντυπωσιάζουμε τους γονείς μας και να τους κάνουμε ευτυχισμένους. Είμαστε καλά παιδιά και δεν μπλέκουμε σε φασαρίες. Διαβάζουμε τα μαθήματά μας και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να τους κάνουμε υπερήφανους. Όμως τίποτα δεν είναι αρκετό. Εξακολουθούν να μας αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο.

Για ποιο λόγο είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε τους γονείς μας να μας αγαπήσουν; Τα παιδιά επιζητούν την αγάπη των γονιών τους. Όμως… έχουμε πλέον ενηλικιωθεί. Δεν είμαστε πια παιδιά. Για ποιο λόγο, λοιπόν, εξακολουθούμε να επιζητούμε την επιδοκιμασία των γονιών μας; Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, κάθε φορά που είστε με τους γονείς σας, ξαναγίνεστε αυτόματα παιδί. Η σχέση με τους γονείς σας παραμένει πολύ συχνά η ίδια. Καθώς δεν μπορείτε να αλλάξετε τους γονείς σας, ο μοναδικός τρόπος για να βελτιώσετε τη σχέση μαζί τους είναι να αλλάξετε εσείς και να γίνετε ο γονιός του εαυτού σας.

 

 

Ο Συγγραφέας             

 Ο Yong Kang Chan, που είναι γνωστός ως Nerdy Creator, είναι blogger, δάσκαλος της ενσυνείδησης και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα. Καθώς ως παιδί είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση, έχει διαβάσει πολλά βιβλία για την προσωπική βελτίωση, την ψυχολογία και την πνευματικότητα. Ζει στη Σινγκαπούρη και παραδίδει μαθήματα μαθηματικών και λογιστικής. Στον ιστότοπό του αναρτά κείμενα για την αυτοεκτίμηση και την ενσυνείδηση προκειμένου να βοηθά ανθρώπους εσωστρεφείς και με χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό του www.nerdycreator.com.

 

 

 

 

0