Εύα Κασιάρου "Τι συμβαίνει με την κυρία Στριμμένου;" από τις εκδόσεις Κέδρος

Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Εύας Κασιάρου “Τι συμβαίνει με την κυρία Στριμμένου;”.

 

Το Βιβλίο

Εύα Κασιάρου "Τι συμβαίνει με την κυρία Στριμμένου;" από τις εκδόσεις Κέδρος

Τίτλος: “Τι συμβαίνει με την κυρία Στριμμένου;” 

Συγγραφέας: ΕΥΑ ΚΑΣΙΑΡΟΥ

Έτος έκδοσης: 2020

ISBN: 978-960-04-5082-8

ΣΕΛ.: 88

Τιμή: 6.60€

Σχήμα: 14 Χ 20,6

Εικονογράφηση: Δίχρωμη

Εικονογράφος: Ιωάννου, Αποστόλης

Βάρος: 114.00 γραμ.

Μαλακό εξώφυλλο

Ηλικία: από 10 ετών

 

Με φωνές, τιμωρίες και παράλογες απαιτήσεις η κυρία Κατερίνα Στριμμένου, γνωστή και ως η κυρία «όνομα και πράγμα», προσπαθεί να τιθασεύσει τους μαθητές της. Όλοι την τρέμουν. Ακόμα και οι γονείς. Στα γενέθλιά της τα παιδιά, για να την καλοπιάσουν, της προσφέρουν μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα. Μα, ακόμα και τότε, η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που περίμεναν!

Υπάρχει τρόπος, άραγε, οι μαθητές της, με αρχηγό τον Μανόλη Κουλούρη ή Μαυροπόδη, να την κάνουν να αλλάξει; Τι ρόλο μπορεί να παίξουν μια γάτα και μια αράχνη; Πού οφείλεται η συμπεριφορά της δασκάλας; Τι συμβαίνει, τελικά, με την κυρία Στριμμένου;

 

Ένα βιβλίο για τη συγγνώμη και την αξία της στη ζωή μας· για τα μικρά ή τα μεγάλα ανεξίτηλα σημάδια που δεν μας αφήνουν να χαιρόμαστε όσα πραγματικά έχουν σημασία.

 

Η Συγγραφέας

Εύα Κασιάρου "Τι συμβαίνει με την κυρία Στριμμένου;" από τις εκδόσεις Κέδρος

Η Εύα Κασιάρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Σπούδασε νηπιαγωγός. Εργάστηκε για χρόνια σε δημόσια νηπιαγωγεία. Από το 2002 μέχρι τη συνταξιοδότησή της το 2012 ήταν αποσπασμένη στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα των σχεδίων εργασίας του προγράμματος Εκπαίδευση Παλιννοστούντων και Αλλοδαπών Μαθητών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με την παιδική λογοτεχνία. Γράφει μυθιστορήματα και παραμύθια. Παραμύθια της έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Σύγχρονο Νηπιαγωγείο και Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού. Διηγήματα, θεατρικά έργα και παραμύθια της έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς.

Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορούν τα βιβλία της “Μυστήριο στην αυλή” και “Τι συμβαίνει με την κυρία Στριμμένου;”, ενώ έχουν ήδη εκδοθεί άλλα δέκα βιβλία της.

Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Υπήρξε συνεργάτιδα του ηλεκτρονικού περιοδικού Ο μαγικός κόσμος του παιδικού βιβλίου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο evakas2@yahoo.gr

Δείτε Εδώ τα βιβλία της συγγραφέως

Εύα Κασιάρου "Τι συμβαίνει με την κυρία Στριμμένου;" από τις εκδόσεις Κέδρος

 

0