Jane Harper «Αυτοί που επέζησαν» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Jane Harper «Αυτοί που επέζησαν» σε μετάφραση της Χίλντας Παπαδημητρίου.

 

Το πολυαναμενόμενο τέταρτο μυθιστόρημα της βραβευμένης Jane Harper, που αυτή τη φορά μας ταξιδεύει στις ακτές της Τασμανίας.

 

Το Βιβλίο

Jane Harper «Αυτοί που επέζησαν» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Τίτλος: Αυτοί που επέζησαν
Συγγραφέας: Jane Harper
Μετάφραση: Χίλντα Παπαδημητρίου
Θεματική κατηγορία: Ξένη
ISBN: 978-618-03-2589-8
Σελίδες: 448
Τιμή: 17,70€

 

Ακόμα και τα βαθύτερα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια. Η Jane Harper κάνει πάλι το θαύμα της.

ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΤΩΝ NEW YORK TIMES
ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΑ INDIE BOOK AWARDS 2021

 

ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ, ΣΤΑΘΕΡΟ «ΟΧΙ».
Η ζωή του Κίρεν Έλιοτ μέσα σε μια μέρα άλλαξε για πάντα, από μια απερισκεψία με ολέθριες συνέπειες.
Η ενοχή που ακόμα τον κατατρύχει αναδύεται στη διάρκεια μιας οικογενειακής επίσκεψης στη μικρή παραθαλάσσια κοινότητα που κάποτε αποκαλούσε σπίτι του.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ.
Οι γονείς του Κίρεν παλεύουν να επιβιώσουν σε μια πόλη όπου η θάλασσα ορίζει τις μοίρες των ανθρώπων. Ανάμεσά τους στέκει πάντα η ανάμνηση του αδερφού του, του Φιν, που χάθηκε πριν δώδεκα χρόνια κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης καταιγίδας των τελευταίων ογδόντα χρόνων.
Όταν το πτώμα μιας γυναίκας βρεθεί στην παραλία, βαθιά θαμμένα μυστικά απειλούν να έρθουν στο φως. Ένα ναυάγιο, ένα αγνοούμενο κορίτσι και ερωτήματα που δεν τα πήρε ποτέ το κύμα…

 

«Δυνατό, κεντρίζει το ενδιαφέρον και συνιστάται ανεπιφύλακτα… Η Harper γνωρίζει πώς να εγείρει τον φόβο και την ανησυχία».
Time

 

«Όπως πάντα, η Harper φέρνει μπροστά στα µάτια του αναγνώστη ολοζώντανο το τοπίο καθώς υφαίνει έναν περίπλοκο, λεπτοδουλεµένο ιστό µε κρυμμένα μυστικά που απειλούν να έρθουν στο φως».
New York Times Book Review

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.

Η Συγγραφέας

Jane Harper «Αυτοί που επέζησαν» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Γεννημένη στο Μάντσεστερ, η Jane Harper μετακόμισε με την οικογένειά της στην Αυστραλία όταν ήταν οκτώ χρόνων. Επέστρεψε στη Μ. Βρετανία στην εφηβεία της, όπου σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Κεντ, και στη συνέχεια δούλεψε ως δημοσιογράφος για αρκετά χρόνια. Το 2008 ξαναγύρισε στην Αυστραλία και συνέχισε να εργάζεται στα μίντια. Το 2014 ένα διήγημά της επελέγη για το ετήσιο Fiction Edition του περιοδικού Big Issue, και αυτό αποτέλεσε το έναυσμα της συγγραφικής της καριέρας. Με το προσχέδιο του μυθιστορήματος που θα γινόταν η Ξηρασία έγινε δεκτή στο online πρόγραμμα δημιουργικής γραφής μυθιστορήματος του λογοτεχνικού πρακτορείου Curtis Brown. Μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο της ντεμπούτο, έγραψε την εξίσου επιτυχημένη συνέχεια Άγρια φύση, με πρωταγωνιστή πάλι τον αστυνομικό Άρον Φαλκ. Το Χαμένος είναι το εκτός σειράς Φαλκ μπεστ σέλερ της που έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές και με το οποίο συνεχίζεται η ανοδική πορεία της.

Για να διαβάσετε περισσότερα για τη συγγραφέα janeharper.com.au και www.metaixmio.gr
Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της Η ξηρασίαΆγρια φύση και Χαμένος.

 

Jane Harper «Αυτοί που επέζησαν» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

 

0