Από τις εκδόσεις Πόλις κυκλοφορεί η συλλογή διηγημάτων της Τατιάνας Κίρχοφ “Ιστορίες που (δεν) είπα στον ψυχολόγο μου”.

 

 

Το Βιβλίο

Τατιάνα Κίρχοφ

“Ιστορίες που (δεν) είπα στον ψυχολόγο μου”

σελίδες: 200 | τιμή: 15 ευρώ  |isbn:978-960-435-728-4

πίνακας εξωφύλλου: Miquel Barceló, «Marché de Sangha, la jupe verte», 2000

 

Με φόντο τον κόσμο που ζούμε, σύγχρονοι άνθρωποι μιλούν ή δεν μιλούν γι’ αυτά που τους απασχολούν. Έντεκα μικρές αυτοτελείς ιστορίες για τα προβλήματα του σήμερα• το αίσθημα ότι είσαι πάντα δεύτερος, τα μεγάλα διλήμματα της ζωής που σε φέρνουν αντιμέτωπο με δύσκολες αποφάσεις, οι ανίατες ασθένειες που σε βυθίζουν σαν άγκυρα, ο μονόλογος ενός ανθρώπου που δεν ζει πια, σύνδρομα που μας φόρτωσαν οι γονείς μας, φόβοι, αγωνίες, προβληματισμοί, και τα όνειρά μας που πρέπει να τα κυνηγάμε.

Η Τατιάνα Κίρχοφ, στην πρώτη της συλλογή διηγημάτων, επιχειρεί να μας πει τις ιστορίες που ο κόσμος λέει ή δεν λέει στον ψυχολόγο του.

 

 

Η Συγγραφέας

Η Τατιάνα Κίρχοφ γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και στο Kingston University του Λονδίνου. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στις νευροεπιστήμες από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει κάνει επίσης ανώτερες σπουδές υποκριτικής και έχει εργαστεί ως ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας. Ασχολείται επαγγελματικά με την ψυχολογία. Οι Ιστορίες που (δεν) είπα στον ψυχολόγο μου είναι η πρώτη της συλλογή διηγημάτων.

 

 

1