Από τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το βιβλίο του W. Bruce Cameron “Ο δρόμος του γυρισμού” σε μετάφραση Θεοδώρας Δαρβίρη.

 

 

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΟΥ δεν είναι απλώς η ιστορία ενός γενναίου σκύλου που αναζητά το αφεντικό του∙ είναι μια ιστορία για το τι μας δένει με αυτούς που αγαπάμε και τι είμαστε ικανοί να κάνουμε στο όνομα αυτής της αγάπης. Ένα συγκινητικό μυθιστόρημα που έγινε μπεστ σέλερ και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο.

 

 

Το Βιβλίο

W. Bruce Cameron

“Ο δρόμος του γυρισμού”

Θεματική Κατηγορία     Κοινωνικό, Περιπέτεια

Σειρά    Ξένη λογοτεχνία

Ηλικία   18+

Σελίδες 360

Τιμή πώλησης: 16,60 €

Μεταφραστής  Θεοδώρα Δαρβίρη

ISBN      978-618-01-3429-2

Κωδικός               23227

Σχήμα (πλάτος x ύψος) 14 x 21 cm

Βάρος   0.460 kgr

Βιβλιοδεσία       ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ

ISBN e-book       978-618-01-3430-8

 

Όταν ο Λούκας Ρέι σώζει ένα κουταβάκι, την Μπέλα, δεν ξέρει ακόμη πως η ζωή του θ’ αλλάξει για πάντα…

Δε γίνεται να την κρατήσει κρυφά στο κτίριο όπου μένει, με τους γείτονες που χώνουν τη μύτη τους παντού. Έτσι, την παίρνει στη δουλειά του, στο νοσοκομείο. Και η χαρά στο πρόσωπο των ασθενών, καθώς η Μπέλα τούς κάνει όλους να αισθανθούν καλύτερα, αποδεικνύει ότι άξιζε τον κόπο.

Ως τη στιγμή που επεμβαίνουν οι κρατικές υπηρεσίες και την παίρνουν μακριά του. Όμως η Μπέλα έχει άλλη γνώμη. Κι έτσι αρχίζει ένα επικό ταξίδι στις ερημιές του Κολοράντο. Εξακόσια πενήντα χιλιόμετρα περιπέτειας, κινδύνων και θριάμβων, για να γυρίσει κοντά στον άνθρωπο στον οποίο έχει δώσει για πάντα την καρδιά της…

 

 

 

0