Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί η νουβέλα της Camilla Lackberg “Γυναίκες χωρίς έλεος” σε μετάφραση Γρηγόρη Κονδύλη.

 

Μια καθηλωτική ιστορία

από τη δηµοφιλέστερη σύγχρονη Σουηδή συγγραφέα

αστυνοµικής λογοτεχνίας.

 

Η Camilla Lackberg στη νέα της νουβέλα ανοίγει μία χαραμάδα και μας επιτρέπει να δούμε τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και κλειστά στόματα.

 

 

Το Βιβλίο

“Γυναίκες χωρίς έλεος”

Συγγραφέας: Camilla Lackberg

ISBN: 978-618-03-1928-6

Σελίδες: 168

Τιμή: 11,00€

Ημερομηνία Έκδοσης: 09/12/2019

 

ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

Η µόνη λύση για να ελευθερωθούν είναι να διαπράξουν όχι έναν, αλλά τρεις τέλειους φόνους…

 

Τρεις γυναίκες παγιδευμένες σε γάμους ολέθριους γίνονται από θύματα θύτες. Οι λογαριασμοί πάντα πληρώνονται στο τέλος μάς αποκαλύπτει η σουηδή βασίλισσα των μπεστ σέλερ.

 

Η Ίνγκριντ εγκατέλειψε την πολλά υποσχόμενη δημοσιογραφική της καριέρα για να υποστηρίξει τα επαγγελματικά όνειρα του συζύγου της. Ανακαλύπτει πως εκείνος για άλλη µια φορά την απατά.

Η Μπιργίτα δεν πηγαίνει να κάνει τις προγραμματισμένες ιατρικές της εξετάσεις για να µην αποκαλυφθεί ότι τη δέρνει ο άντρας της. Ανακαλύπτει πως πάσχει από καρκίνο του µαστού.

Η Βικτόρια έφυγε από τη Ρωσία για να παντρευτεί έναν άντρα που γνώρισε διαδικτυακά. Ανακαλύπτει πως ο καλοκάγαθος Σουηδός αγρότης που εμπιστεύτηκε είναι ένας τύραννος.

Ασφυκτιώντας στον γάμο τους και οι τρεις αποφασίζουν να αναλάβουν δράση και συνασπίζονται ανώνυμα μέσω ενός διαδικτυακού φόρουμ. Η καθεμιά θα διαπράξει τον τέλειο φόνο σκοτώνοντας τον σύζυγο της άλλης.

 

Αφήνοντας και πάλι κατά μέρος τη Φιελμπάκα, η βασίλισσα των μπεστ σέλερ της Σουηδίας παραμένει στο κλίμα της νέας της ηρωίδας, της δυναμικής Φέι, που γνωρίσαμε στο “Χρυσό κλουβί”, και στο νέο της βιβλίο «Γυναίκες χωρίς έλεος»  παρουσιάζει την καθημερινότητα γυναικών που μπορεί φαινομενικά να είναι επιτυχημένες και δυνατές, πίσω όμως από την κουρτίνα υποφέρουν και υφίστανται ψυχολογική ή σωματική κακοποίηση εντός του οικογενειακού τους περιβάλλοντος αγγίζοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό και ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα.

 

 

Η Συγγραφέας

Η Camilla Lackberg είναι µια από τις δηµοφιλέστερες σύγχρονες συγγραφείς σε όλο τον κόσµο. Τα δέκα βιβλία της, µε πρωταγωνιστές τον επιθεωρητή Πάτρικ και την αγαπηµένη του Ερίκα που εκτυλίσσονται στη Φιελµπάκα, έχουν πουλήσει περισσότερα από 23 εκατοµµύρια αντίτυπα σε 60 χώρες.

Είναι επίσης επιτυχηµένη επιχειρηµατίας και µία από τις ιδρύτριες της επενδυτικής εταιρείας Invest In Her, που προάγει τη γυναικεία επιχειρηµατικότητα και αγωνίζεται για την εξάλειψη των µισθολογικών διαφορών σε βάρος των γυναικών. Από τις εκδόσεις Μεταίχµιο κυκλοφορούν όλα τα αστυνοµικά της µυθιστορήµατα.

 

Ξεφυλλίστε κάποιες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.

 

Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα βιβλία της Camilla Lackberg.

 

 

 

0