Δεκατέσσερα χρόνια μετά «Το Μυστικό» συνεχίζεται… “The Greatest Secret” (Το Υπέρτατο Μυστικό) κυκλοφορεί τον Νοέμβριο του 2020 σε παγκόσμια πρώτη έκδοση και ταυτόχρονα στην ελληνική γλώσσα από τις Εκδόσεις Πεδίο.

 

Το εκδοτικό φαινόμενο του 2006, που μεταφράστηκε σε περισσότερες από 50 γλώσσες και ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα, παραμένει σταθερά σε παγκόσμιο επίπεδο στην κορυφή της λίστας των best sellers από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του έως σήμερα. Το βιβλίο που άλλαξε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν κρυμμένες εσωτερικές δυνάμεις και δυναμικές, δίνει τη σκυτάλη στο επόμενο σημαντικό έργο της Rhonda Byrne.

Το συναρπαστικό ταξίδι συνεχίζεται και αναμένεται μεγαλειώδες. Με οδηγό μία από τις πιο καταξιωμένες συγγραφείς όλων των εποχών, την πολυτάλαντη Rhonda Byrne, που επιστρέφει και μας χαρίζει το “The Greatest Secret” (Το Υπέρτατο Μυστικό), ένα βιβλίο στο οποίο θα βρούμε αλήθειες μοναδικές για την ανθρώπινη φύση και το σύμπαν που την αγκαλιάζει. Αν «Το Μυστικό» κατάφερε να εμπνεύσει και να αλλάξει τη ζωή μας, «Το Υπέρτατο Μυστικό» θα μας μεταφέρει πέρα από τον υλικό κόσμο, στο σύμπαν της πνευματικότητας και της σοφίας όπου τα πάντα είναι πιθανά. Εύκολες πρακτικές που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα και βαθιές αποκαλύψεις που εξαλείφουν τον φόβο και την αβεβαιότητα, το άγχος και τον πόνο.

Ένα εμβληματικό ανάγνωσμα που αποτυπώνει γλαφυρά τη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρώπινης φύσης και μας δείχνει τον δρόμο για μια βαθιά ευτυχισμένη, ευλογημένη ζωή. Η χρονιά κατά την οποία «Το Μυστικό» αναμένεται να κατακτήσει τις κινηματογραφικές αίθουσες σε Ευρώπη και Αμερική σηματοδοτεί μια νέα εποχή έμπνευσης και δημιουργικότητας.

 

 

7